05.08.2024.

12:35

Foto: ATAimges/Zoran Sinko/Printscreen

Džet set

"Obraz mu je kao đon!" Zorica Marković besna zbog Bebekovog postupka za Informer poručila: "Za mene on više ne postoji!"

Željko Bebek sinoć je održao sraman koncert u Ličkom Osiku na dan kad je hilajde Srba proterano sa svojih ognjišta. Lokalni mediji u Hrvatskoj nazvali su ga "velelepnom proslavom Dana pobede". Bebekov nastup na proslavi bizarnog i sramnog praznika koji slavi ubijanje i pogrom našeg naroda, izazvao je gnev u Srbiji, naročito jer je pevač bez imalo srama zakazao i koncert u Sava Centru za 15. novembar.

Informer

 

Njegov licemerni gest razbesneo je i srpsku estradu. Pevačicu Zoricu Marković, njegov postupak veoma je iznervirao i pogodio, pa je za Informer prokomentarisala šta misli o Željkovom koncertu na godišnjicu zločinačke akcije "Oluje".

- Osetila sam strahote "Oluje" na svojim leđima kroz porodicu svog muža, a sada treba da idem na koncert Željka Bebeka koji peva na proslavi te iste "Oluje?" To me je veoma iznerviralo! Za mene on više ne postoji. Poručila bih Bebeku da razmisli da li uopšte treba da dolazi u Beograd i pravi ovde koncert, jedino ako mu je obraz kao đon - rekla je Zorica za Informer.

Informer

 

Pevačica kaže, da bi posle onoga što se desilo sinoć organizatori Bebekovog nastupa u Sava Centru trebalo da razmisle.  

 - A ti što organizuju neka se zapitaju šta rade, pa sve i da mi je rođeni otac organizator! Ovo više nema smisla, svi nas jašu i pišaju po nama. Rade šta hoće, dokle više? - zaključila je Markovićeva za Informer.