Autor: Informer/A.S.

05.08.2024.

18:34

Foto: ATAIMAGES

Džet set

INFORMER TRAŽI HITNU ZABRANU KONCERTA ŽELJKA BEBEKA U BEOGRADU! Nakon sramnog nastupa na proslavi godišnjice "Oluje", za njega nema mesta u Srbiji

Nekadašnji pevač "Bijelog dugmeta", Željko Bebek, sinoć je održao sramni nastup na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Ličkom Osiku, a organizatori su koncert nazvali "velelepnom proslavom Dana pobede".

Informer

 

Bebekova odluka da nastupi u Ličkom Osiku na godišnjicu "Oluje", kada je srpski narod proteran sa svog ognjišta, mučen i ubijan, na dan toliko strašan i tragičan za srpski narod u prvi mah izazvala je šok i nevericu.

No tu nije kraj njegovom licemerju. Bebek se skoro do samog koncerta uporno pravdao da je to njegov posao i da pevači funkcionišu po principu - "ako uplate radiš, ako ne ništa".

Još sramnije bilo je njegovo obraćanje po dolasku u Gospić, kada je sa čašom vina u ruci pozvao sve da dođu na veselje.

Informer

 

- Evo nas u Gospiću, dobo smo jeli, malo ćemo se odmoriti, a večeras u deset sati vidimo se na igralištu Lički Osik. Puno vas voli Bebek - poručio je pevač na Instagramu.

Ali, on se tu nije zaustavio. Pevač je nakon koncerta sa ponosom na svom profilu objavljivao slike i snimke i hvalio se kako je sve izgledalo sinoć. 

Informer

 

Da Bebek nema ni srama ni obraza govori činjenica da je on zakazao koncet u Sava centru u Beogradu, 15. novembra. Pored laganja javnosti da "ne zna da li će pevati" na proslavi "Oluje" i održavanja sramnog koncerta, on je i dalje spreman da nastupi u srpskoj prestonici. 

Informer

 

Ovaj nemoralni postupak pevača je za svaku osudu, te zbog toga njemu treba što pre zabraniti održavanje koncerta u Beogradu, jer osobi  koja slavi patnju i bol našeg naroda, nije mesto u srpskoj perstonici. 

Od nekadašnje "Bitange i princete", ostala je samo bitanga.