06.08.2024.

07:02

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Džet set

"Muž mi ispunjava sve želje": Nadica Ademov iskreno o svom suprugu, ovo joj najviše smeta kod njega

Muž mi ispunjava sve želje, kaže Nadica Ademov! Pevačica uživa u skladnom braku sa suprugom Damirom, s kojim ima ćerkicu Melinu, koju je donela na svet prošle godine. U njihovu porodicu uskoro stiže još jedna beba, kojoj se svi raduju, a pevačica je priznala kakva je u drugom stanju.

Informer

 

- Nisam zahtevna trudnica, poznajem dosta žena koje stvarno traže da nešto jedu u dva ili tri noću, ja ne. Nisam bila zahtevna ni u prvoj trudnoći, ali moram da kažem da mi suprug ispunjava sve želje, za sada, šta će biti dalje, videćemo. Neću mnogo da ga hvalim, otkud znam, možda se čovek promeni - našalila se Nadica i dodala da je njen partner veoma brižan:

- On se uvek trudi i ne mogu da kažem ništa loše. Kada je bio Dan zaljubljenih, kupio je dve ruže i to je bila ćerkina prva ruža. Što se tiče mene, manje-više, meni nije potrebno ništa da pokloni. Najviše se radujem kada se njoj poklanja pažnja jer ona je naša mezimica. Svi smo okrenuti njoj, nisam ja bitna.

Informer

 

Pevačica priznaje da je u njihovom odnosu muževljeva reč poslednja.

- Uglavnom je suprugova reč poslednja, moram da priznam. On je tvrdoglav i što on naumi, to mora tako da bude i ja sam se pomirila sa tim - iskrena je Nadica, koja otkriva da im nisu strane svađe, kao i u svakom braku:

- Ja bih sada slagala kad bih rekla da se nismo nikada posvađali. I to je deo života i prirodno je. Bili bismo ludi da se ne svađamo, sa mnom će se složiti većina ljudi. To su sitne čarke, minimalne, pogotovo sada od kada se rodila Melina. I ne sećam se kad smo se poslednji put posvađali.