Autor: Informer/A.S.

05.08.2024.

23:14

Foto: Youtube printscreen/ Muharem Serbezovski Official page

Džet set

"Za moj oproštaj neka se..." Pevač saopštio da se povlači sa estrade, a ovo mu je želja pred odlazak u penziju

Pevač Muharem Serbezovski otkrio je da se povlači sa javne scene nakon nekoliko decenija duge karijere. 

Muharem ističe da ga glas i dalje dobro služi, ali da je vreme da ode u penziju. On je zatim i ispričao kako zamišlja da izgleda njegov oproštaj od estrade. 

Informer

 

- Mogu sada da najavim da ću doći u Beograd da živim jedno godinu dana, u potrazi sam za stanom. Nažalost pravim platformu za moj odlazak, hoću da bude to opšte-jugosloveski, kao što sam došao, tako i da idem. Žalim što to nisu doživele moje kolege koje su kvalitetne i koje su zaslužile tako nešto. Želim sve to da zaokružim, od Đevđelije do Triglava sve ću da obiđem. Za moj oproštaj neka se skupe mladi pevači i neka pevaju moje pesme, to će biti za mene najbolje - rekao je pevač.

Informer

 

Muharem ističe da je najviše zahvalan publici koja ga je podržala na početku karijere i njima će odati poštovanje jednim posebnim gestom kada su u pitanju njegovi budući koncerti.

- Ono što je najvažnije i da se ne zaboravi, to je ona publika koja me je i dovela do ovog pijadestala. To su sada stari ljudi, penzioneri, za njih će skoro biti besplatna ulaznica svuda. Ovi mladi neka plate, a oni koji su me doveli, neka me tako i isprate - zaključio je pevač za "Grand".