06.08.2024.

10:47

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Era Ojdanić stao uz Informer! Legenda folk muzike povodom Bebekovog koncerta: "Mene su zabranili u Vukovaru"

Željko Bebek pevao je na proslavi proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Ličkom Osiku, istovremeno reklamirajući koncert u Sava Centru. S obzirom na to da je pokazao da je imun na srpske žrtve, ali ne i srpske pare Informer traži hitnu zabranu koncerta koji je Željko Bebek zakazao u srpskoj prestonici za 15. novembar. Legenda narodne muzike Era Ojdanić ističe da uvek stoji uz odluke redakcije Informer.

Informer

 

- Estrada ne bi trebala da se meša u politiku, naročito kad su takve stvari u pitanju. Ja sve cenim i poštujem, volim i ponosan sam što sam Srbin i što živim u zemlji koja se zove Srbija. Svako radi po svojoj savesti, kako oseća u duši i kako ga emocije vode - smatra Era i dodaje:

Informer

 

- Ministarstvo kulture određuje i kontroliše i trebalo bi da odluči da li će mu zabraniti koncert. Ja samo znam da je meni pre 6 ili 7 godina zabranjen koncert u Vukovaru kad su naša deca imala takmičenje harmonikaša. Kada je objavljen reklamni materijal oni su zabranili koncert i naravno poskidali moj reklamni materijal i plakate. Meni je bio zabranjen koncert u Vukovaru, a ministarstvo za kulturu Republike Srbije neka razmotri i odluči u Bebekovom slučaju - rekao je Ojdanić za Informer.