06.08.2024.

12:41

Foto: Shutterstock/ATA images

Džet set

Oglasila se Indi u jeku priče o raskidu! Pevačica otkrila detalje ljubavne drame, ali i u kakvom su sada odnosu ona i Zoran

Danas su se u domaćim medijima pojavile tvrdnje, kao i detalji raskida pevačice Indi Aradinović sa kompozitorom Zoranom Marjanovićem. Indi nije krila da je do sukoba došlo, ali je sve iznenadila priznanjem da sunjih dvoje ponovo zajedno.

Informer

 

- Istina je, mi tri-četiri dana nismo bili zajedno, ali smo se u međuvremenu pomirili. Sporečkali smo se oko pesme, oko aranžmana. Sada smo zajedno, evo probudili smo se, pijemo kafu i krećemo put studija da preuzmemo konačno pesmu. Nadam se da se nećemo više oko pesama svađati - priznala je Indi za Telegraf.

Nesuglasice su ubrzo rešili, pa su se ponovo "bacili" na posao.

Informer

 

- Završili smo dve pesme do sada, čekamo sada da preuzmemo. Definitivno imamo prvu gotovu pesmu, trebalo je da imamo više, oko toga se malo svađamo. On smatra da nije još vreme. Ja sam navalila da treba neku pesmu da otpevam, a on je negirao. Čuva pesme za kasnije, pa mi kaže: "Nije sad momenat, nije ovo za tebe. Znam ja šta je za tebe". Klasika, mi tako već godinama, nije to ništa novo. Često ulazimo u sukobe, te kreativne, ali eto, ako je tri i po dana nešto veliko i znači, eto, jeste, tako je - rekla je pevačica i dodala da oni nisu potpuno prekidali kontakt ni tih dana već su se samo sporečkali.