06.08.2024.

13:35

Foto: ATA Images

Džet set

(FOTO) Katarina Živković napustila porodilište! Pevačica sama izašla iz GAK "Narodni front", pa otkrila gde je beba

Katarina Živković se porodila 2. avgusta, kada je na svet donela dečaka, kom je dala staro srpsko ime Stefan. Ona je danas napustila porodiliše, ali su ispred GAK "Narodni front" okupljene medijske ekipe zatekle samo mamu bez nosiljke u rukama.

Informer

 

Pevačica je bila u pratnji dve drugarice, koje su donele nosiljku i neophodne stvari za bebu. Katarina je i dalje u medijskoj ilegali zbog čega nije želela da za medije pokaže prvenca, pa je na pitanje da li je izašao i on pevačica odgovorila:

- I dalje sam u medijskoj ilegali, ali hvala svima. Odlično sam, hvala na pitanju. Najlepši osećaj na svetu je držati bebu u rukama. Izašao je i on, samo ga niste videli - rekla je Katarina za Blic.

Podsetimo, Katarina se posle porođaja oglasila ekskluzivno za Informer.

- Plaćem od sreće otkako sam se porodila! Ne mogu da vam opišem kako se osećam i koliko sam zahvalna Bogu i doktorima koji su mi pomogli da na svet donesem svog sina. Pre svega zahvalnost dugujem dr Aleksandru Jurišiću koji me je porodio, ali i njegovoj supruzi koja mi je vodila trudnoću dr Žaklini Jurišić. Ništa manje ni kompletnom osoblju GAK Narodni front, medicinskim sestrama, babicama - rekla je pevačica tada.