06.08.2024.

23:46

Foto: Reuters/Tanja Andric

Džet set

"Nole je bio moja motivacija!" Jovana obelodanila da je Đoković zaslužan za njene promene u životu: "Zbog njega sam se osvestila"

U voditeljstvu sam najbolja, kao što je Novak Đoković u tenisu, kaže Jovana Jeremić! Ponesena Novakovim osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama, najpopularnija voditeljka u regionu zaigrala je tenis i za Informer samouvereno poručila da nema konkurenciju u svom poslu.

Informer

 

- Ne postoji nijedna koleginica koja ima energiju kao ja. Da se prikačimo na aparate, oni bi to potvrdili. U svom poslu sam Đoković i to je zaista tako! - rekla je Jovana i dodala da je upravo zbog Novaka rešila da promeni život:

- Nole je bio moja motivacija. Zbog njega sam se osvestila, odlučila da promenim život iz korena i uzmem ono što mi pripada. Ništa nije nemoguće kada želiš iz dubine duše i kada radiš na sebi. Njegov uspeh mi je bio podsticaj da u svojoj profesiji budem najbolja, baš kao on! Oduvek sam volela uspešne i moćne ljude u svojim profesijama, jer mi Srbi moramo da prestanemo da pravdamo lične neuspehe!

Informer

 
Voli da trenira

Jeremićeva kaže da često igra tenis i da to, pored zdrave ishrane, utiče na njen savršen izgled.

- Volim da treniram, trudim se da i pored brojnih obaveza budem svakodnevno fizički aktivna, jer sam svesna koristi po moje zdravlje i izgled. Leti obožavam da plivam u našem bazenu u Grockoj, roleri se podrazumevaju, kao i tenis. Skoro sam snimala neke zanimljive džinglove na teniskom terenu - rekla je atraktivna plavuša i dodala da se za njen stajling za to snimanje pobrinuo njen partner Dragan Stanković:

Informer

 

- Dragan mi je svakodnevna podrška, on razume moj posao i zna koliko mi je važno sve što je u vezi s mojom profesijom. Tokom snimanja tih džinglova svakodnevno sam menjala više odevnbih kombinacija i svaku smo zajedno birali. Za teniski teren Dragan mi je izabrao crnu suknjicu, beli top i, naravno, kačketić. On brine da i na terenu izgledam top!

Zdravo se hrani

Voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa pazi kako se hrani i, kako kaže, izgleda bolje nego sa 20 godina.

- Hrana je sve - i lek i otrov, ona i leči i ubija! Trenutno imam 54 kilograma, a viscelarne masti su mi minus jedan, kao da sam fitnes trener ili takmičar. Telo mi je starosti 18 godina! Sve devojke mogu da mi pozavide na ovakvom telu, izgledam bolje sada nego sa 20 - završava priču Jeremićeva.