07.08.2024.

08:06

Foto: Foto: Printscreen, ATA Images

Džet set

Ceca puni baterije na Kipru! Pevačica uživa u luksuznoj vili, a evo ko joj pravi društvo na odmoru (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović rešila je da se odmori i napuni baterije za predstojeću sezonu. Pevačica je otputovala na Kipar gde poseduju luksuznu vilu uz obalu mora. Ona se na svom Instagramu oglasila sa odmora i pokazala da na letovanju uživa sa prijateljicama. 

Informer

 

Ceci društvo na putovanju pravi sestra Lidija Ocokoljić, a na mediteranskom ostrvu našle su se sa pevačicinim kumama i prijateljicama. Dame su zajedno izašle na večeru, a Ceca je snimila prijateljice kako uživaju u neobaveznom ćaskanju. 

Ražnatovićka od 2006. godine ima luksuznu vilu uz obalu mora u Aja Napi, koja se prostire na 600 kvadratnih metara. Cecina raskošna vila ima i ogromno dvorište, kao i bazen, a u komšiluku su joj sve sami bogataši. Jednom prilikom pevačica je govorila o komšijama i istakla da su različitih nacionalnosti, Iranci, Kiprani, Rusi, ali da sa svima ima sjajajn odnos.

Informer

 

- To su ostvareni ljudi kojima ništa ne znači moja slava u Srbiji. U Aja Napi je predivno leto, a prija mi i da odem tamo kad u Srbiji zahladni. Dragocen mi je mir koji imam u mojoj drugoj kući - rekla je ranije Ceca.