07.08.2024.

09:08

Foto: Foto: Foto: Printscreen/Instagram/ananikolicofficial/karleusastar

Džet set

"Jeftina pesmica otpevana mumlajućim glasom!" JK surovo o Laćinoj numeri u izvedbi Ane Nikolić: "Objavio ju je pod narkoticima, u rastrojstvu pred smrt!"

Informer.rs nedavno je ekskluzivno objavio pesmu "Runde", koju je napisao Milan Laća Radulović, a otpevala Jelena Karleuša.

Muzička zvezda ranije je govorila da do njenog objavljivanja nije došlo, između ostalog, i zbog Aleksandra Fute Radulovića, koji je kao naslednik autorskih prava udario embargo, a na tu temu se sada ponovo oglasila.

S obzirom na to da se pomenuta balada, u izvođenju pevačice Ane Nikolić nedavno našla na društvenim mrežama, Jelena se putem svog Instagram naloga dotakla i ovog slučaja i objasnila šta je posredi.

Informer

 

- Pesma "Runde" koja je lako uredno plaćena l kupljena nije našla mesto na mojim novim albumima jer je autor u momentima restrojstva pred smrt, pod dejstvom narkotika, objavio celu pesmu na Tviteru. Ovo što čujete je samo demo verzija. Pesma je inače, pre nego što je ponuđena meni da je kupim bila i ponuđena Ani Nikolić ali u njenoj verziji pesma zvuči potpuno drugačije, kao neka brza čunga lunga pesmica u jeftinom aranžmanu i sa lošim mumlajućim pevanjem - poručila je Jelena Karleuša.

Informer

 

Podsetimo, sukob Jelene Karleuše i Aleksandra Radulovića Fute tinja već određeni vremenski period, a eskalaciju je doživeo kada je kompozitor, u ime autorskih prava, ugasio jutjub kanal muzičke zvezde. 

Informer

 

Među njima su, tom prilikom, pale teške reči, a Jelena je u o svom obraćanju za Informer brutalno oplela po suprugu pokojne Marine Tucaković.

Umesto da sedi na groblju i kuka jer je izgubio sve na svetu, taj mučenik nije naučio životu lekciju i nastavlja da čini zlo. Marina se u grobu prevrće jer on uništava sve što je ona decenijama stvarala. Ima li neke ustanove da se pozabavi ovim pomahnitalim dedom - rekla je Jelena Karleuša za Informer.