07.08.2024.

09:39

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

Sani Trik FX opleo po reperima! Sa ovom dvojicom više ne želi da sarađuje: "Možemo da se sudimo do sutra..."

Sani Ibraimov, poznatiji kao Sani Trik FX gostovao je nedavno u jednom podkastu i govorio o mnogim temama iz svoje dugogodišnje karijere. Denser je otvoreno ispričao zašto je nezadovoljan saradnjom sa Vuk Mobom i Devitom.

Informer

Informer

 

- Vuk je imao menadžera koji je zahtevao da on to radi sam i nekako su hteli da nas sklone sa strane, da bi, eto, on pokupio svoju slavu. I danas kada ga pitate, on se zahvaljuje, na primer, na njegovoj karijeri nekim drugim kolegama, a pre toga, iako je snimao sa velikim zvezdama nije ništa uspeo, ali ok, to govori više o njima nego o nama. Nismo bili ljuti, ali smo shvatli da treba napraviti vrlo važan dogovor pre snimanja pesme, potpisati ugovor i kada dođe do neke situacije nema problema - objasnio je Sani i osvrnuo se na Devita.

Informer

 

-  Imali smo dogovor sa Davidom Ljubenovićem, Devitom. On je pesmu stavio na svoj kanal, iz nekog razloga pokupio je neke tentjeme i bez pitanja je to namontirao i uradio. Da li se napravio lud ili stvarno nije znao je pitanje. Pitao sam ga za neke stvari da se to reguliše, on nije pristao i ja sam to izbrisao. Na kraju krajeva je rekao to što je rekao. Rekao sam možemo da se sudimo do sutra, sklonio sam sve i idemo ponovo iz početka - zaključio je Sani.