07.08.2024.

10:01

Foto: Foto: Printscreen Instagram/karleusastar, Tanja Andrić, ATA Images, Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Mučenik je na Cecin nagovor obrisao moj kanal, 'popio' je tužbe!" Karleuša rešeta Futu: Ovo malo života što mu je ostalo...

Sukob Jelene Karleuše i Aleksandra Radulovića Fute eskalirao je kada je Jutjub kanal muzičke zvezde ugašen na zahtev kompozitora.

Među njima, tom prilikom, pale su teške reči, a "mala od skandala" je u svojoj izjavi u prepoznatljivom stilu, za Informer, brutalno "oplela" po nasledniku zaostavštine Marine Tucaković.

Na ovu temu, nakon što je pesma "Runde", koju je napisao Milan Laća Radulović, a koju je Informer ekskluzivno objavio, postala viralna na društvenim mrežama, ponovo se oglasila JK i otkrila da je protiv Radulovića podnela nekoliko krivičnih tužbi.

Informer

 

- Čovek koji mi je na prevaru i bespravno obrisao stari YT kanal, uz pomoć, naravno, koga drugog nego Svetlane Ražnatovic (čekali su da se približi izlazak novih albuma) popio je nekoliko krivičnih tužbi i ja se nadam da će se to uskoro rešiti. Zamislite kakvo je stanje svesti tog mučenika kada je posvetio ovo malo života što mu je ostalo brisanju svega onoga sto šu njegova žena Marina Tucaković i sin Laća za života stvarali. Inače, da ponovim, pesma "Runde" je moja pesma, tekst sam uredno platila, a nije stavljena na album jer je Laća pred smrt pesmu objavio na Tviteru. Ovo je samo demo koji je našao put van studija - istakla je JK pute svog Instagram naloga.