07.08.2024.

15:29

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Znate li kolika je razlika u godinama između Cece i Lidije Ocokoljić? Arkan ju je obožavao, a o svojoj sestri pevačica je ovako govorila

Ceca Ražnatović nikada nije krila koliko je vezana za sestru Lidiju Ocokoljić. Njih dve se skoro nikada ne odvajaju, a interesantno je i da godinama žive zajedno, u velikoj kući u Ljutice Bogdana. Prošle su kroz mnogo toga zajedno, a o odnosu sa Ocokoljićkom, Ražnatovićka je u nekoliko navrata govorila za medije.

- Nas dve smo oduvek bile tandem. Meni je sestra uvek bila ogromna podrška u životu. Moja deca nisu imala oca, ali su imala dve majke - rekla je Ceca jednom prilikom i istakla da je i njen pokojni suprug prihvatio Lidiju.

Informer

 

- Kada sam se udala za Željka, ona je takođe živela sa nama i Željko je, otkad me je upoznao, shvatio kolika je to ljubav između nas dve. On je obožavao Lidiju i nama je to bilo prirodno da smo tri musketara - pričala je Svetlana.

Interesantno je da je Ceca od Lidije starija svega godinu dana, ali se ta razlika, prema rečima folkerke, nikada nije osećala.

- Mala je razlika između nas dve, rasle smo maltene kao da smo bliznakinje, kroz život smo bile jedna drugoj podrška i dan-danas je to tako - rekla je folkerka, koja je sada na Kipar otišla upravo sa Lidijom, o čemu smo takođe pisali.