08.08.2024.

15:26

Foto: Shuterstock, Tanja Andić

Džet set

Desingerica nema dozvolu da nastupa u Budvi?! Reper u velikom problemu!

Reper Dragomir Despić Desingerica poznat je po kontroverznim nastupima koji su u regionu podigli veliku prašinu, a sada mu je navodno zabranjeno da nastupa u Crnoj Gori.

Informer

 

- Dečko je došao normalno po radnu dozvolu, čekao u redu da ga prozovu. Pošto ne dolazi prvi put po to. Vidim da radi ovde celo leto, zna šta i kako funkcioniše. Međutim, kad je izašao iz te kancelarije, sa tog pulta, bio je kao pokisao. Čuo sam da je pričao sa nekim da mu nisu dali dozvolu, jer mu nešto kao fali - rekao je izvor za Kurir i dodao:

Informer

 

- Iz razgovora sam skapirao da će probati negde drugde da dobije te papire, a da li će uspeti do večeras, pošto ima nastup u Budvi, to ne znam. Iznervirao se, nije mogao da veruje, jer do sada nije imao nikavih problema. Normalan, kulturan dečko, ni nalik onom kog kog gledamo na klipovima sa nastupa - ispričao je izvor koji se zatekao na licu mesta.

Informer

 

Podsetimo, sinoć pre reperovog nastupa u klubu u Budvi u jednom momentu navodno upala racija, zbog čega je nastup dosta kasnio, ali dolazak interventne navodno nema nikakve veze sa Desingericom.