09.08.2024.

07:01

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

Džet set

Tea za dva stana iskeširala 730.000 evra! Pevačica odlučila da se skući na dve adrese!

Tea Tairović je jedna je od najtraženijih pevačica u regionu, koja nastupa gotovo svakog dana, a sve što je zaradila odlučila je da uloži u nekretnine. Pevačica je tako nedavno kupila stan u Beogradu, ali i u Luštici na Crnogorskom primorju!

Informer

 

- Tea radi punom parom, gotovo svaki dan nastupa! Otkad je izbacila novi album, porasla je potražnja za njom, a tako i njena zarada. Ona je rešila da zaradu pametno uloži u nekretnine i već je kupila stan u Beogradu, za koji je iskeširala oko 300.000 evra, ali se još nije uselila jer su radovi u toku. Preseljenje iz Novog Sada u Beograd planira tek krajem ove ili početkom sledeće godine - priča izvor blizak popularnoj pevačici i dodaje da je Tairovićeva godinama maštala o nekretnini u glavnom gradu:

Informer

 

- Tea nije rasipnica, skromna je i zahvalna na svemu što joj je posao doneo. Vredno je radila na karijeri i ulagala mnogo novca u pesme i spotove, jer je verovala da će joj se sve vratiti. Godinama je pričala da joj je velika želja da kupi stan u Beogradu, a kako je uspela da uštedi dovoljno novca, nedavno je angažovala agenta za nekretnine koji joj je pomogao da pronađe stan baš po njenoj meri!

Tea se, međutim, tu nije zaustavila, već je pazarila i stan u Crnoj Gori! Mlada muzička zvezda, koja će ove jeseni održati dva koncerta u Beogradskoj areni, shvatila je da je pametno ulagati u nekretnine, te je po ugledu na starije koleginice, Cecu Ražnatović, Nedu Ukraden i Katarinu Grujić, odlučila da kupi i apartman na Crnogorskom primorju. Tea se odlučila za letovalište Luštica, poznato po luksuznim nekretninama.

Informer

 

- Tea obožava Crnu Goru i kad god ima slobodno vreme, voli tamo da otputuje. Luštica joj se dopala već pri prvoj poseti i zacrtala je da baš tamo kupi apartman. Lokacija joj se svidela jer je tamo mirno, a blizu je Tivta i Kotora, gde može da izađe u provod kad god poželi - objasnio je izvor i otkrio kakve je zahteve imala mlada pevačica pri odabiru stana:

Informer

 

- Bilo joj je veoma važno da apartman bude prostran, sa velikom terasom sa pogledom na more, kao i da bude pod video-nadzorom zbog bezbednosti. Sve je to našla, a taj stan je platila vrtoglavih 430.000 evra!

Od prvog honorara kupila sam sendvič

Tea Tairović danas zarađuje ogromne honorare, ali priznaje da nije oduvek bilo tako.

- Moj početak je bio težak, ali sam zahvalna što je bilo tako, jer sam naučila da cenim sve što sada imam. Prva zarada je bila taman tolika da kupim sendvič, kafu i žvake - rekla je pevačica i dodala da svoj posao prvenstveno radi iz velike ljubavi, te da joj zarada nije mnogo bitna:

- Menadžer me često kritikuje i hoće da poludi kad mu kažem da mi pare nisu bitne. Ovaj posao radim iz ljubavi, ali i zbog slave. Mene pali uspeh, novac ne brojim!