09.08.2024.

07:41

Foto: Foto: Instagram, Časlav Vukojičić

Džet set

"Mali mučenici, tu ste!" Nakon priče poznatog influensera da je njegov otac bio sa Ksenijom Pajčin, oglasila se njena sestra! (FOTO)

Influenser Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir u jednoj emisiji nedavno je ispričao da je njegov otac Rajko bio u vezi sa Ksenijom Pajčin.

- Ako majka sad gleda, ubiće me. Majko izvini, ali jeste tako. Ja ne mogu da tvrdim, ja samo pričam ono što su pričali ljudi. To je bilo kada je Ksenija došla tad u Herceg Novi, sunčane skale su u pitanju, tada je nastupala grupa Luna sa pesmom devet i po nedelja - ispričao je influenser u emisiji "Pretres" na Hype TV.

Informer

 

Pokojnu pevačicu ne ostavljaju na miru ni 14 godina posle ubistva koje je počinio Filip Kapisoda, a na celu priču se nadovezala i njena sestra Mia. Nju je ovo iziritiralo pa se oglasila na svom Instagramu.

- Mrtva usta ne mogu da govore, a vi svi samo pričajte - a zatim je podelila isečak iz emisije u kojoj je gostovala pokojna pevačica.

- Mali mučenici, tu ste! Ksenija je najbolja reklama! To sam i videla već - napisala je Mia.

Sasvim je jasno da je mislila na izjavu crnogorskog influensera koga svi pamte jer je nasmejao Novaka Đokovića i imao tešku nesreću pre dve godine.