09.08.2024.

11:23

Foto: profimedia

Džet set

Ova lepotica je Bogdanovićeva sestra! Bojana je uvek uz njega i najbolje ga poznaje: "On je kao Petar Pan" (FOTO)

Bogdan Bogdanović predvodi srpsku reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Parizu, a iako je dao sve od sebe da Srbija trijumfuje u polufinalu, na žalost to se nije dogodilo. Osim njegovih sportskih dostignuća u fokusu javnosti dugo je i Bogdanov privatni život. Kapiten naše reprezentacije, stalno ističe da mu je porodica na prvom mestu, a da sestra Bojana igra ključnu ulogu u njegovom životu.

Informer

 

Kada je Bogdan otišao u Ameriku da nastavi košarkašku karijeru, Bojana je stavila svoj život u drugi plan da bi mu pomogla. Danas je angažovana u vođenju njegovog kampa i fondacije, pružajući podršku mladim talentima koji sanjaju da budu kao Bogdan. Košarkaš je jednom prilikom rekao da u njoj ima velikog prijatelja.

- Uvek smo bili zajedno, još od detinjstva. Imam u njoj neviđenog prijatelja. Žrtvovala je godinu dana svog života, posvetila se meni, pomogla mi oko organizacije života.

Informer

 

Bojana Bogdanović je nedavno gostujući u jednoj emisiji svog brata opisala kao "detinjastog" i "kao Petra Pana", večitog dečaka.

- Bodgan je i dalje detinjast. To mi se baš dopada kod njega. On je kao neki Petar Pan i uživa u tome - rekla je Bojana i priznala da nije propustila nijednu njegovu utakmicu.