09.08.2024.

11:57

Foto: Shutterstock/Instagram prntscreen jodzir/printscreen

Džet set

(VIDEO) Imao je aferu sa Ksenijom Pajčin?! Ovo je otac crnogorskog influensera, koji je šokiro javnost pričom o pokojnoj pevačici!

Crnogorski influenser Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir veoma je blizak sa svojim ocem Rajkom Radulovićem, za koga je nedavno u jednoj emisiji ispričao da je bio u vezi sa Ksenijom Pajčin

- Ako majka sad gleda, ubiće me. Majko izvini, ali jeste tako. Ja ne mogu da tvrdim, ja samo pričam ono što su pričali ljudi. To je bilo kada je Ksenija došla tad u Herceg Novi, sunčane skale su u pitanju, tada je pobedila grupa Luna sa pesmom devet i po nedelja. Tada je moj tata bio u žiriju, ne-lažem, bio je iza žirija, pre toga se čuo sa mojom majkom i kaže joj: "Možda idem, možda ne idem", ali tu je bila Ksenija. Moj otac je tad zakupio Titovu vilu - ispričao je influenser nedavno u emisiji "Pretres" na Hype TV.

Radulović, koji je često objavljivao snimke i fotografije sa ocem na društvenim mrežama ispričao je i anegdotu koja se desila tada:

Informer

 

- Moj otac je tada vozio Mercedes S klasu i slomio je onu antenu od Mercedesa, bila je ona velika antena i sedi prvi red iza žirija. Kaže onom kranisti da ne prolazi kranom jer će da ga vidi. Mi kući na Zabjelo gledamo ja, majka i sestra. Kranista se nešto zaneo i prošao onim kranom ovako, a gospodin Rajko sedi ovako, a Ksenija do njega naslonila mu glavu tu. On onom antenom čuka onoga i viče Luna 12. Ja koji vičem majko eno ga tata, nisam ga video 2,3 meseca. Ona dolazi ovako i veli je**la sam ti majku sad - ispričao je Radulović u emisiji.

Ova priča potresla je Ksenijinu sestru Miu koja je reagovala tim povodom i oglasila se na svom Instagramu.