09.08.2024.

12:41

Foto: Izvor: MirDan produkcija

Džet set

"Mnoge peru biografije!" Nada Obrić raskrinkala koleginice: "Pominju neke tiraže i cifre od kojih se mozak okreće"

Nada Obrić bila je velika zvezda osamdesetih, poslednjih godina povukla se iz javnosti, ali je nedavno govorila o estradi i osvrnula se na svoju bogatu karijeru i priznanja.

Informer

- Sada ja slušam neke moje koleginice, pa kažu prodale su ne znam koliko miliona ploča, to se pominju cifre od kojih ti se mozak okreće. Pritom zaboravljaju da ih ja slušam i da precizno znam situaciju da to nije ni bilo blizu toga. Sada ni ona ne može da dokaže da je to prodala, ni ja ne mogu da dokažem da nije, te evidencije možda nema - rekla je Nada, a onda se osvrnula na sva priznanja koja je dobila do sada:

Informer

 

- Dobila sam sva moguća priznanja koja su ikada ustanovljenja u ovoj profesiji, nema više šta da dobijem, nije ništa izmišljeno, a da ga nisam dobila. Najdraža nagrada koju sam dobila je Povelja Grada Zvornika, za to se najviše radujem, najteže je biti pop u svom selu. To kada sam dobila, mislila sam da sam osvojila ceo svet - isprićala je Obrićeva za Grand.

Mnoge njene kolege pokušavaju da se danas predstave u nekom drugom svetlu i da isprave neke delove svoje biografije, a Nada je za sve njih imala i jedan savet.

- Naravno da ima toga, mnogi peru biografije, ali dobro, sve je to sastavni deo nečijeg života. Ja mojoj deci i svima kažem da vode računa šta danas rade da se ne bi sutra kajali zbog toga - zaključila je Obrićeva.