09.08.2024.

15:33

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Rialda pokazala savršenu figuru u poodmakloj trudnoći! Dok mreže bruje o imenu koje je izabrala za bebu, pevačica uživa na plaži (FOTO)

Rialda je na odmoru sa svojim verenikom, a sada je objavila fotografije sa plaže i otkrila kako izgleda u poodmakloj trudnoći.

Informer

 

Pevačica se skinula u bikini i sa knjigom u ruci opružila se u hladu. S obzirom na to da sunce nije najbolji prijatelj trudnicama, Rialda očigledno vodi računa da se preterano ne izlaže štetnom UV zračenju. 

Ono što je očigledno jeste da estradna umetnica može da se pohvali zavidnom figurom iako je do porođaja ostalo još dva meseca. Pevačica nosi devojčicu, a o imenu koje je izabrala za naslednicu bruje društvene mreže

- Elvis želi da se zove Sofija, meni se veoma sviđa. Ali kasnije, kada sam istraživala, meni se sviđa London. Zamisli moja ćerka kad uđe kao predsednik neke velike kompanije i kaže ja sam London Biberović. Onda nema šta više da se pita. O deci nikad nisam razmišljala, pa ni o imenima. Mi kad smo saznali pol, počeli smo da istražujemo. Sve sam numerološki računala, sve to mora da se zna - rekla je Rialda za Hype.