09.08.2024.

15:02

Foto: Miloš Rafailović,Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Poštujem Karleušu, sve radi promišljeno!" Vojaž zaboravio na "rat" sa JK, ne krije divljenje prema Jeleni

Jelena Karleuša poznata je po tome da nema dlake na jeziku, pogotovo kada su u pitanju osobe sa kojima nije u dobrim odnosima, kao što je, recimo, Svetlana Ceca Ražnatović. Tako je nedavno komentarisala duet "Muškarčina" koji je njena rivalka snimila sa Vojažom, sa kojim je Jelena takođe imala nesuglasice, nazvavši ga najgorim ikada.

Informer

 

Ni Vojaž nije ostao dužan muzičkoj zvezdi, pa je uporedio slušanost njenih albuma sa svojim, a na temu pop dive, sinoć se, doduše sa mnogo više lepih reči, ponovo dotakao.

Informer

 

Karleušu poštujem. Mislim, ja to pričam od samog početka. Ona se naljutila zato što sam prokomentarisao, dao lično mišljenje, da prvi deo njenog albuma nije bio toliko dobar, koliko drugi. Drugi deo albuma ima pesme koje su stvarno fenomenalne i to sam istakao više puta. Ali, ja prema njoj imam veliko poštovanje. Ona ima mnogo veliku karijeru i mnogo je tu dugo. I ona stvarno zna šta radi i ono što sam 100% siguran je da koliko god to sad izgledalo... Negde duboko u sebi verujem da sve što ona radi, radi promišljeno i performansa radi. Ne verujem da ona u svim milionima koje ima i u životu raskošnom koji živi, bez brige, sa prelepom porodicom, da nju baš boli uvo šta radi Vojaž ili šta radi bilo ko. Mislim da ona to radi zato što zna kako performans treba da se radi i zato je rispektujem - rekao je Vojaž, prenosi Telegraf.rs.