Autor: Informer/A.S.

09.08.2024.

16:31

Foto: ATAIMAGES/Milos RAfailovic

Džet set

Zorana razočarana zbog Vikinog postupka! Očekivala je potpuno drugačiju reakciju, priželjkuje susret sa njom

Učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Zorana Mićanović, nedavno je otpevala pesmu svoje starije koleginice, Viki Miljković, "Večera", koja je za kratko vreme skupila veliki broj pregleda. Mnogi smatraju da je Zorana "oživela" tu pesmu, jer javnost do tada skoro da nije ni znala za pomenutu numeru. 

Informer

 

Iako je pesma postigla vrtoglav uspeh, mnoge je zanimalo kakav je bio Vikin komentar na sve to. Na iznenađenje svih, Mićanovićeva je izjavila da je Miljkovićka uopšte nije kontaktirala. 

- Mene Viki nije ni kritikovala, ni pohvalila, jer nismo imale kontakt. Nadam se da ćemo se negde sresti pa da će me pohvaliti. Očekivala sam pohvalu, ali nisam dobila. Nadam se da ću nekada dobiti - rekla je pevačica.

Informer

 

Mnogi kometarišu da su mlade pevačice uzele posao starijim koleginicama, a evo šta na to Mićanovićeva kaže.

- Pa mora tako da se radi, jer na mlađima svet ostaje. Smena generacije je prosto. Ne može nešto da traje večno. Mislim, one verovatno jesu legende, ali dolaze mlađe, lepše, bolje i to je to - rekla je Zorana. 

Informer

 

Ona je progovorila i o aktuelnoj temi, odnosno zatvaranju klubova, zbog nerealnih podizanja cena nastupa.

- I te kako preteruju, mislim da moraju da se malo spuste neke cene. One kojima su niske, uvek će raditi, ali za ove visoke, moraju da se spuštaju. Ne bih komentarisala ko ima visoku cenu, a ne zaslužuje je, ali ima par pevača za koje smatram da treba malo da spuste - izjavila je Mićanovićeva za "Pink.rs".