09.08.2024.

20:29

Foto: shutterstock/Informer

Džet set

"Crviću sa kokošijim grudima, svi znaju da kupuješ preglede!" Karleuša brutalno isprozivala Vojaža, pa mu poručila: "Idi kod Nanogice"

Jelena Karleuša i njen mlađi kolega Mihajlo Veruović Vojaž danas su započeli medijski rat, a sada ga je pevačica žestoko potkačila nakon što ju je pomenuo u svom Instagram storiju.

Informer

 

Naime, Vojaž ja objavio statistiku sa muzičke platforme "Spotify" koja pokazuje da on ima daleko više slušalaca od nje, a u opisu je napisao:

Informer

 

- Ostavi me na miru, ne pominjem te, sjašite.

Nedugo zatim, oglasila se Karleuša koja je brutalno odgovorila Veruoviću i optužila ga da kupuje preglede, a podsetila ga je i na to koliko dugo traje njena karijera.

Informer

 

- 'Ajde da obrišem patos još jednom sa malim Indijancem Vojažem koji mi nešto odgovara. Prvo, nema potrebe da objavljuješ svoje Spotifaj statistike, jer svi znaju da su kupljene i lažne, kao i svi tvoji Jutjub pregledi. Tvoji "milionski" slušaoci iz Pakistana su sprdnja kao i ti i tvoja "karijera" od tri meseca, jer bi u protivnom imao više od 50 ljudi na nastupu. Ne možeš ti crviću sa kokošijim grudima da se porediš sa mnom, valjda nisi toliki retard?! Ili ipak jesi?! Moja karijera nije Spotifaj, jer mi je prethodni album izašao kada Spotifaj nije ni postojao. Kada budeš trajao tri, a kamoli 30 godina kao ja, možeš da mi se obraćaš i mašeš krilcima, a to će biti u tvojim snovima. Briši sad kod nanogice! Lepo ste se našli, lažov i lopov - idealan spoj u sr*nje pesmici - napisala je Jelena na svom Instagramu.