09.08.2024.

22:05

Foto: Foto: Printscreen Instagram/nucciovde/karleusastar/voyage.mp3

Džet set

"Idi igraj se u pesku!": Karleuša odgovorila Vojažu, pa otkrila istinu o pregledima! U sve umešala Nućija!

Jelena Karleuša i Mihajlo Veruović Vojaž započeli su medijski rat, a nakon što je pevač objavio statistiku sa muzičke platforme Spotifaj njihov sukob se rasplamsao.

Informer

 

Naime, Vojaž je priložio skrinšotove kao dokaz da je na Spotifaju mnogo slušaniji od Karleuše, nakon čega ga je ona prozvala da kupuje preglede, te da ne može njegova karijera da se poredi sa njenom koja traje čak tri decenije. 

Veruović je tada opet odgovorio pevačici uz detaljniju statistiku i pokušao da spusti loptu, ali Jelena mu je poručila da ne izigrava žrtvu:

Informer

 

- Dete, tebi očigledno nije dobro, pa umišljaš budalaštine. Napadaš velike i ostvarene zvezde, pa kad dobiješ po nosu onda kuku-lele. Idi igraj se u pesku, niko te neće dirati kad si dobar. Ne pominji ljude sa ogromnim karijerama i sve će biti ok. A ako se već ku*čiš, onda izdrži do kraja, ne tu odjednom da glumataš žrtvu. Ne ide uz blokove, zar ne? I ponoviću, imaš kupljene i lažirane statistike i to svi znaju. Sada bih te zamolila da ideš da plačeš nekome kome je stalo, ili ću morati da ti zovem mamu i tatu da ti uzmu mobilni. Stvarno nema smisla! - napisala je Jelena, a zatim priložila statistiku u kojoj se vidi da je ona ta koja je slušanija od Vojaža:

Informer

 

Karleuša je u sve umešala Nućija, repera i Mihajlovog dobrog prijatelja, sa kojim je takođe svojevremeno imala sukob.

Informer

 

Pevačica ga je, naime, pozvala da je "zaštiti" od njegovor druga, te istakla da je Vojaž "agresivan":

Informer

 

- Gde je sad Nući da me brani od agresivnog napada opasnog Znojaža (ili kako se već piše)? Osećam se tako nezaštićeno i usamljeno u ovoj nepravednoj borbi... Ja sam nežna i nemam šansu kad me napadaju muškarčine... Pod stresom sam - a zatim je dodala:

Informer

 

- Svi oni glume neki "krimi rad", ali Jeleni Karleuši neće ni primirisati sve dok ne dožive da im publika ovako peva višedecenijske hitove! A ne da im dolazi nekih 50 ljudi na "koncert", sa sve besplatnim ulazom... A gde ste sad vi?