10.08.2024.

07:01

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Prija na krpice spiskala više od 26.000 evra! Pevačica za noć zaradila čitavo bogatstvo, a evo na šta je potrošila pare!

Aleksandra Prijović, trenutno najtraženija pevačica u regionu, prošle godine je započela turneju "Od istoka do zapada", koja i dalje traje. Mlada muzička zvezda punila je razne arene i koncertne hale i na svakom nastupu se presvlačila nekoliko puta. Ništa drugačije nije bilo ni kad je prošlog vikenda pevala u Budvi.

Informer

 

- Prija mnogo zarađuje, ali i mnogo troši, najviše na krpice i nakit. Za taj nastup u Budvi dobila je 40.000 evra, dok je samo za haljine, sandale i nakit koji je te noći nosila potrošila 26.437 evra! - priča izvor Informera blizak pevačici i dodaje da se Prija u Budvi dva puta presvlačila:

- Prija je za taj koncert ponela dve toalete koje je papreno platila. Plava haljina "david koma" koštala ju je 2.422 evra, dok je za ekstravagantnu haljinu od srebrnih cirkona brenda "atiko" izdvojila 2.130 evra. Očekivano, nosila je i dobre cipele, te je za šljokičave sandale "džimi ču" iskeširala 2.935 evra. Od nakita imala je narukvicu i minđuše "kartije", koje zajedno koštaju 12.050 evra, kao i prsten "bulgari" od 6.900 evra. Sve ukupno, Prija je na koncertu na sebi ponela 26.437 evra!

Informer

 

Naš sagovornik priča da Prija vodi računa o svim detaljima.

- Aleksandra je profesionalac u svom poslu, vodi računa o svemu, pa i o stajlingu. Mnogo novca ulaže u pesme i spotove, ali i u odeću i obuću. Iza nje stoji ceo "bjuti tim", koji čine šminkeri, frizeri, stilisti... Prija sa svim saradnicima ima prijateljski odnos i ne gleda ih sa visine, kao što to mnoge druge pevačice rade. Tokom cele turneje svi članovi benda i "bjuti tima" boravili su u istim hotelima gde i Prija, sve im je ona platila! - završava priču naš izvor.

Informer

 

Prija ističe kako se trudila da ulaže u karijeru i kada je imala manje novca, ali i nastupa.

- Ja sam uvek u svoj posao ulagala koliko sam u tom trenutku mogla. Hvala Bogu, sada sam u prilici da zaista mnogo uložim i smatram da je ovo trenutak kada ne treba da gledam cene. Kada je moj stajling i izgled u pitanju, uložila sam koliko god sam mogla. Sve što je moja stilistkinja zamislila kako treba da izgledam, ja sam rekla: "Okej, kupiću" - objasnila je Aleksandra i dodala da se stilistima ne meša u posao:

- Uvek sve prepustim onima koji se bolje razumeju. Hvala Bogu, imam priliku i ljude oko sebe koji se razumeju u ono što rade i ja učim od njih. Nikad se ne mešam u njihov posao i verujem im. Pokazali su da je ono što rade na vrhunskom nivou!

Informer

 

Prija: Filip je zaslužan sa moj uspeh

Mlada muzička zvezda ističe da joj je suprug Filip Živojinović najveća podrška.

- Imam Filipovu podršku od prvog dana, najsrećnija sam zbog toga. Upoznala sam čoveka koji je veoma dobar, pošten, njemu ne mogu da nađem zamerku sve i da želim. Danas sam ovde, neću da kažem zbog njega, ali to je njegova najveća zasluga - rekla je Aleksandra.