10.08.2024.

11:21

Foto: Miloš Miletić

Džet set

Meša - bez veša! JK oborila rekord posete u Crnoj Gori, pa se skinula do gole kože: Guzu i grudi prekrila kaiševima, divi umalo da sevne sve (FOTO/VIDEO)

Jelena Karleuša ovog leta postavlja nove standarde u domaćem šou-biznisu, s obzirom na to da je u svega 10 dana, nastupila čak šest puta u Budvi.

Muzička diva mesecima unazad peva pred dupke punim trgovima i klubovima, a prethodne noći, 9. avgusta, atmosferu je dovela do usijanja svojim hitovima, ali i nikad provokativnijim izdanjem.

JK je, naime, ponela kožnu suknjicu i topić, koji su malo toga pokrivali, pa se pop zvezdi videla skoro cela zadnjica, dok su bradavice, pukom srećom, ostale na sigurnom.

Podsetimo, Jelena Karleuša i Mihajlo Veruović Vojaž, tokom celog jučerašnjeg dana, žestoko su ratovali putem društvene mreže Instagram, a tom prilikom, pale su brojne teške reči.

Između ostalog, "mala od skandala" je mlađem kolegi poručila:

Informer

 

'Ajde da obrišem patos još jednom sa malim Indijancem Vojažom koji mi nešto odgovara. Prvo, nema potrebe da objavljuješ svoje Spotifaj statistike, jer svi znaju da su kupljene i lažne, kao i svi tvoji Jutjub pregledi. Tvoji "milionski" slušaoci iz Pakistana su sprdnja kao i ti i tvoja "karijera" od tri meseca, jer bi u protivnom imao više od 50 ljudi na nastupu. Ne možeš ti crviću sa kokošijim grudima da se porediš sa mnom, valjda nisi toliki retard?! Ili ipak jesi?! Moja karijera nije Spotifaj, jer mi je prethodni album izašao kada Spotifaj nije ni postojao. Kada budeš trajao tri, a kamoli 30 godina kao ja, možeš da mi se obraćaš i mašeš krilcima, a to će biti u tvojim snovima. Briši sad kod nanogice! Lepo ste se našli, lažov i lopov - idealan spoj u sr*nje pesmici - poručila je Jelena Karleuša.