10.08.2024.

15:07

Foto: Instagram hurricane_official/Instagramkarleusastar

Džet set

JK zapretila Uragankama zbog "ukradene" pesme - otkrila ko je kriv za skandal! Obratila se javnosti, pa zarežala: "Te devojke nemaju..."

Grupa "Harikejn" objavila je pesmu "Runde" koju je svojevremeno kupila Jelena Karleuša i za nju lično pisao Milan Laća Radulović.

Međutim, Jelenino objavljivanje numere stopirao je naslednik Laćine zaostavštine, Aleksandar Futa Radulović, no, uprkos tome, Karleušina verzija procurila je na društvenim mrežama, o čemu je Informer prvi pisao.

Taman kada se drama oko emotivne balade smirila, na platformi Jutjub završila je pomenuta numera u izvedbi Uraganki, na temu čega se sada, putem svog Instagram naloga, oglasila "mala od skandala".

Informer

 

- Tekst pesme "Runde" je moje vlasnistvo, ja sam pesmu platila, kupila itd. Verziju koju je bez dozvole objavila grupa "Hurricane" mogu da obrisem sa Jutjuba, a i svih platformi kad god poželim. Ali je njihova verzija... onako... Naravno, devojke iz grupe za ovu situaciju nisu ni malo krive jer rade šta im se kaže dok su pod ugovorom. Budite blagi prema njima, ponavljam - one nisu krive. Meni je žao jer je umesto dobrog marketinga grupa zasuta objektivnim kritikama. Menadžment grupe nije smeo da dopusti kiks da bilo ko posle mene izvede ovu pesmu jer... te devojke nemaju krvave suze. Moje suze jesu krvave. Devojke nisu preživele u životu ono što sam ja tako da ne mogu ni da priđu bolu i emociji koju ova pesma ima... P.S. (postoji li jedan dan u mom životu da se ne desi neko s*anje i neki haos? Evo jedan dan samo... samo jedan miran dan...)