11.08.2024.

13:11

Foto: Informer

Džet set

"Možda dođe jedan dečkić...": Ilda Šaulić progovorila o ćerki Emi i proširenju porodice!

Pevačica Ilda Šaulić kaže da je njena ćerka Ema već sada velika i da ne vodi bebisiterke na putovanja, već ona i njen suprug Bojan brinu o njoj.

Ona nije krila da se raduje što će u njihov dom uskoro stići još jedna beba, dok je istakla da je njen sestrić za sada pored ujaka jedini muškarac u porodici.

Informer

 

- Ona je hiperaktivna devojčica, kažem da je najmirnija samo kada spava. Srećom, ove imamo puno prijatelja, oni imaju dečicu, pa se družimo. Onda spajamo lepo i korisno i za njih i za nas. Ne mogu da kažem da je naporno, ona je već velika, sve lako funkcioniše, lepo se dogovaramo. Ona nas prati, pratimo i mi nju koliko možemo. Dete kao i svako dete, traži svoje, a mi se trudimo da budemo maksimalno angažovani oko nje, naravno da uvek ima prostora i za nas i za naše lepe trenutke - kazala je ona i dodala:

Informer

 

- Možemo sve sami, baka ovde nije bila kako bebisiterka, ona je došla ovde da i ona malo odmori. Bila je sa sestrinom ćerkom Unom, uživala je sa unukama. Bilo joj je lepo, pet, šest dana smo se družile ovde. Ema je već velika, sa njom volimo da putujemo često, ona je jedan mali svetski putnik. Od malih nogu ima svoj koferčić i čuveno ćebe koje nosi sa sobom. Volim da je sa nama i da smo zajedno, kada krene škola, tada je svako u svom ritmu, ona naravno u svom, ja u poslovnom, suprug takođe. Ona je devojčica sa kojom možemo sve lagano da dogovorimo.

Informer

 

Ilda se u razgovoru dotakla i sestrića Luke Adžića koji će uskoro drugi put postati otac i koji se sa suprugom zbog fudbalske karijere preselio na Tajland.

- Čekamo još jednu devojčicu, kod nas sve devojčice, on je jedino muško za sada. Ali dobro, tu je i Mihajlo, ko zna, možda dođe i jedan dečkić, bilo bi lepo - rekla je pevačica.