11.08.2024.

20:01

Foto: Foto: Facebook/Srdjan Grujicic

Džet set

(FOTO) Oglasio se pevač koji je zabavljao "orlove" u Parizu: "Sjaj na njihovim licima je zlata vredan!" Evo ko je on i šta kaže o bakšišu

Srpski košarkaši su, tokom jučerašnjeg dana, u Parizu priredili nezaboravnu proslavu povodom osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama.

I dok se snimci šeruju uz verovatno nikad duhovitije komentare i opise, mnogi komentarišu pevača Srđana Grujičića, koji je bio zadužen za dobar provod i koji ne krije zadovoljstvo što je bio deo istorije.

- Na proslavi je bilo sjajno! - počinje Grujičić svoje obraćanje.

- Videli ste na snimcima... Igrači su me pozvali preko zajedničkih prijatelja još pre dva meseca. Već tada su planirali proslavu ako osvoje medalju, samo smo čekali da vidimo od kakvog materijala će biti (smeh) - priča Srđan, pa dodaje:

Informer

 

- Čim su ušli u restoran bio je vidan sjaj na njihovim licima. E, taj sjaj je zlata vredan! Bilo je i suza, nisu mogli da zadrže emocije. Sav pritisak koji se nakupio tokom priprema i samog turnira, jednostavno je izašao iz njih u tom momentu. Svi su bili veseli na svoj način, svi su pevali iz duše, niko nije ostao ravnodušan. Nemoguće je izdvojiti nekog igrača. Videli ste kakvo je to zajedništvo, sinoć su svi uglas pevali Partizanove i Zvezdine himne bez obzira na to ko čiji dres nosi. Neverovatno.

Na snimcima se jasno vidi i da momci nisu štedeli kad je čašćavanje muzike u pitanju, a Srđan na to kaže:

- Bakšiš je za mene sekundarna stvar, postoji nešto vrednije od bakšiša, od svega, a to je zajedništvo koje sam video kod njih, tu sreću, tu radost... Mnogo je vredno biti među njima i deliti radost!

Srđan je otkrio da mu je ova svirka jedna od najdražih.

- Ja sam inače profesor na pariskom Konzervatorijumu, bavim se ozbiljnom muzikom i svirao sam zaista mnogim velikim imenima, od predsednika do kraljeva, ali među omiljenijim "svirkama" bila mi je ova juče - rekao je Srđan za Telegraf.rs.