11.08.2024.

21:21

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Milica Pavlović otkrila šta je sebi kupila za 33. rođendan, nije jeftino: Dotakla se i JK, olimpijaca, a da čujete šta kaže za Desingericu... (VIDEO)

Milica Pavlović večeras, 11. avgusta, proslavlja 33. rođendan u jednom luksuznom prestoničkom hotelu. Pevačica se pojavila u crnoj haljini sa dubokim šlicem i pertlama na stomaku, a tom prilikom, obratila se okupljenim pripadnicima sedme sile, među kojima je bio i Informer.

Najpre, otkrila je šta je sebi kupila povodom napunjenih "Isusovih godina".

- Počastila sam sebe setom nakita. Volim nakit, baš volim nakit - rekla je Milica, koja se zatim dotakla uspeha naših sportista na Olimpijskim igrama u Parizu.

Informer

 

- Mi smo jedna bogata nacija, ko bi rekao da jedna mala zemlja ima toliko talenata. Počev od Novaka, pa Aleksandre Perišić, njen izraz me je jako dirnuo, aplauz za sve njih stvarno - poručila je Milica.

Na pitanje kako komentariše demo koji je Jelena Karleuša snimila za pesmu "Runde", a Uraganke ga sada objavile, pevačica je kratko odgovorila: 

Informer

 

- Ja ne bih da pričam sada, ono što sam ispratila ne bih da se pravim luda. Kod mene znamo kakvo je stanje bilo i nećemo o tome. Najiskrenije nisam upućena u priču do kraja i nisam pitala Jelenu. Svakako sam ipak za fer plej - rekla je Pavlovićeva. 

Na pitanje kako komentariše kontraverzne nastupe Dragomira Despića Desingerice, Milica je imala da kaže sledeće: 

- Mislim da napreduje, tako što je gađao ljude, a sada je mnogo bolje da ih hrani i sprema hranu. Bolje je da se koriste mleko, jaja, kore, zdravije je jer je prehrambena industrija super.