12.08.2024.

11:13

Foto: Tanja Andric/Aleksandar Jovanovic Cile

Džet set

"Slagao je da smo se videli!": Jelena Marinković razočarana, otkrila u kakvom je odnosu sa Rajačićem: "Nije bio iskren..."

Jelena Marinković prevarila je supruga Ivana Marinkovića u rijalitiju "Elita" i to sa bivšim bokserom, Urošem Rajačićem.

Iako su im mnogi prognozirali vezu i pričali da između njih sve pršti od emocija, između njih, na kraju, nije bilo ničega.

Jelena je radoznalom gledaocu u emisiji "Narod pita" otkrila u kakvom je sada odnosu sa Urošem.

Informer

 

- Ja se sa Urošem ne čujem od našeg zajedničkog gostovanja u "Narod pita", jednu smo samo poruku razmenili od tad. Imali smo tad priliku da popričamo, dogovorili smo se da se čujemo, ali izgleda da ne ide komunikacija sa njim. Mislim da nije bio iskren i smatram da je sve što je radio zapravo radio zbog toga što je hteo da izbegne osudu. Želja mu je bila da postane poznat, to je i uspeo. Vidi se da traži savete od ljudi kako ne bi ispao loš, kao i da da do znanja da nismo zajedno kako ne bi igrao dvostruku igru. Čak je i slagao da smo se videli. Ne znam zašto je to uradio, on nije uništio moj brak, to bi puklo i bez njega - rekla je Jelena.

Informer

 

Kasnije se u emisiju uključila još jedna gledateljka i pitala Marinkovićku ko je koga "startovao".

- Ja sam njega startovala i rekla sam da on nije imao nikakvu odgovornost nego da sam ja za sve kriva. Pitala sam se samo zbog čega je sačuvao to pismo - rekla je Jelena, a gledateljka je prokomentarisala:

- Što da ne sačuva, hteo je da iznese celu istinu. On je prepošten dečko i hteo je da iznese sve na videlo.