12.08.2024.

12:59

Foto: Informer

Džet set

"Obožavam da pevam pred publikom na jugu": Milica Todorović zapalila Bojnik, pa otkrila kakvo iznenađenje sprema fanovima! (VIDEO)

Trodnevna tradicionalna manifestacija "Bojničko leto", najstarija, najposećenija i najveća manifestacija u opštini Bojnik, sinoć je završena nastupom pevačice Milice Todorović, koja je oduševila publiku na jugu svojim izgledom i pevanjem. 

Informer

 

Todorović je na nastupu, na kojem je bilo više hiljada građana, ponela dugu mint lepršavu haljinu i zasenila sve svoje fanove, koji su uživali uz sve njene najveće hitove "Ljubav manje", "Uporedi me", "Ti moje zlato", "Uno beso", i tako dalje. 

Nakon završenog nastupa Milica Todorović je za Informer potvrdila da je uživala, što je i dokazala njena ludačka energija na sceni, ali je istakla da uvek uživa kad peva na jugu. 

Milica je objasnila zašto joj je zadovoljstvo da peva pred publikom južno od Beograda.

- Obožavam da pevam na jugu naravno, jer imam puno prijatelja. Ja sam iz Kruševca, nije to toliko južno, ali jug je, ja to sve zovem jug. Ljudi su mnogo muzikalni, raspevani, vole komunikaciju sa izvođačem... Evo koliko je pevača samo Leskovac iznedrio - rekla je ona, pa poručila čitaocima Informera:

- Gledajte me, slušajte me, volite moje pesme, dolazite na moje koncerte i očekujte od mene album uskoro - rekla je Milica. 

Kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.