12.08.2024.

14:18

Foto: zoran sinko/reuters

Džet set

Ruška Jakić uporedila sebe sa Novakom Đokovićem: Evo u čemu kaže da su isti!

Voditeljka Ruška Jakić pomno je pratila Olimpijske igre u Parizu, a posebno je navijala za Novaka Đokovića koji je osvojio zlatnu medalju.

Naime, mečeve našeg najbolje tenisera pratila je u kafiću, gde ima svoje mesto.

Informer

 

- Čim dođem, kažu: "Evo je Ruška", a ja se uglavnom družim s mladim ljudima - rekla je ona u jednoj emisiji na Hype televiziji i dodala:

- Nole se, kao i ja, bavi autosugestijom. Kad igra, ja stanem ispred televizora i kažem mu: Nole, ti sad reci "Pobedio sam", ne "Pobediću". Mozak ne prihvata znak pitanja.

Iako, kako je priznala, često čuje: "Jao, Ruška, lupaš", ona tvrdi da njena metoda deluje.

Informer

 

- Kad je počeo da dobija, pitala sam ih: Šta sam rekla?! Vidite i sami da sam prenela pozitivne misli na Noleta - rekla je ona i zaključila:

- Blago zemlji, blago nama što ga imamo.

Informer

 

Inače, Ruška Jakić je svojim izjavama postala veoma popularna i na Tiktoku, a nedavno je izjavila da podjednako dobro može da živi sa 1.000 dinara i sa 1.000 evra. Ne robuje trendovima, a bez šminke ne izlazi na ulicu.

Kako je nedavno istakla za domaće medije nikad ne broji pare u svom novčaniku, jer smatra da se time šalje loša energija kosmosu.

- Kada istresem sav novčanik za 1.000 dinara ću kupiti svoje cigarete koje su skupe, otići ću u kafić, kupiću kapućino, a kod kuće uvek imam kačamak, pirinač... Nešto ću da pojedem...