13.08.2024.

07:01

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

"Pozdrav od brke!" Marko Bulat osedeo preko noći, pevač drastično promenio imidž - izgleda potpuno drugačije (FOTO)

Marko Bulat poslednjom fotografijom iznenadio je javnost, s obzirom na to da pevač izgleda umnogome drugačije od onog kakvog smo ga navikli.

Bulat se, naime, oglasio putem svog Instagram naloga, a tom prilikom, pokazao je sedu kosu, ali i brkove, što je potpuno neobično za njega, jer je tokom karijere uvek bio bez brade.

- Pozdrav za sve od brke! - rekao je Bulat u snimku i pokazao novi izgled, pa izazvao brojne komentare.

Informer

 

Marko Bulat poznat je po tome koliki je vernik i neretko govori o tome.

- Molitva ne radi na Wi-Fi. To je život bez duhovnog života i ljudi tu radost života osećaju samo kad su potrošili sumu novca na određenu krpicu ili telefon. Taj dopamin je otišao i prošao, pogotovo kada stigne prva rata na to što si kupio i normalno da zakuca u depresiju - objasnio je Bulat.

Marko ističe da je vera u Boga na prvom mestu u njegovom životu, pa tek onda sve ostalo.

- Kada si otvorio dušu za Boga, šta tebi treba? Prilikom te molitve osećaš radost u srcu, shvataš da je sve uzalud i bezveze. Karijera, pesma, koja god delatnost, i ono najuspešnije, doći će poslednji dan života i šta ćemo? - istakao je pevač, pa nastavio:

- Onda jednom kreće i nezadovoljstvo sobom. "Jao, vidi sede, bora". Pa naravno, nećete večno da budete mladi. Svi hoće da menjaju krv, da menjaju organe, da žive život što duže mogu, zato što beže od susreta sa Bogom - rekao je pevač za medije.

Tagovi: