12.08.2024.

23:04

Foto: Instagram printscreen karleusastar i severina

Džet set

Karleuša rešila da se obračuna sa svim srbomrscima! Posle Topalka demolirala i Severinu: "Budala podržava ubijanje srpskog naroda"

Hrvatska pevačica koja se proslavila zahvaljujući porno snimku, Severina Vučković, poznata je po svojoj mržnji prema Srbima, uprkos tome što su joj sin Aleksandar, i oba muža Srbi. Neretko je potencirala da se u Srebrenici dogodio genocid, međutim, sada je javno i bez imalo srama zločinačku operaciju "Oluja" nazvala "oslobađanjem Hrvatske od srpske okupacije".

Na ovaj potez, putem svog Instagram naloga, ukazala je regionalna muzička zvezda Jelena Karleuša, koja je objavila printskrin ekrana, na kojem se vidi Severinin lajk na gorepomenutoj tvrdnji.

Informer

 

- A, sada malo o Severini! Pošto vidim da kači snimke protesta u Beogradu, i Srbi se nešto lože, čisto da vidi ovaj narod šta lajkuje. Proterivanje, ubijanje srpskog naroda (ili bilo kog naroda) ne sme da se slavi kao što to čini ova mučenica. Da nisam čula jednu pozitivnu reč o ovoj budali punoj mržnje ikada više. Pustimo je da se dopisuje sa Duškom i misli da je uspela - istakla je JK.