13.08.2024.

12:35

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Kako bih vam se naje*ala keve!" JK zbog Ace Lukasa udarila na lešinare i nasilnike sa protesta: "Zaslužujete Topalka bivola!"

Jelena Karleuša se sinoć, pa i danas oglašavala o svojim kolegama i protestima koji su održani u subotu, a sada je bila vidno besna i zbog Ace Lukasa, te je stala u njegovu odbranu.

Regionalna mutička zvezda je, naime, putem svog Instagram naloga podelila skrinšot videa u kom se vidi da protestanti vređaju Lukasa, koji se u trenutku nereda našao na mostu "Gazela".

Jelenino saopštenje prenosimo u celosti.

"Au, kako bih vam se naje*ala keve. Jaki ste u gomili, je l'? Kao hijene kad namirišu da je neko bespomoćan? Au, kako meni ovo ide na ku*ac! Zašto sam žensko?! Zašto moram da glumim princezu u haljinici? Zašto me je život kaznio? Uskočila bih vam kao lisica u kokošinjac, smradovi jedni.

Vređate čoveka koji je po uspehu, po intelektu, po humanitarnom radu, u najmanju ruku, zaslužio da mu napravite prolaz uz aplauz! Jeste li svesni koliko je para dao u njegovom životu ljudima u nevolji? Jeste li svesni koliko puta je ova čovek i dao pare i pevao da drugima pomogne? O karijeri i hitovima da ne govorim! I vi, klošari nebitni, njega vređate?

Zato i zaslužujete Topalka bivola koji ne može ni sebi za leda da zaradi, a kamoli drugima da da. Kakav je to način da vi vređate jednu legendu zato što nema isto političko mišljenje kao vi? Ko ste vi da pomislite da ste na pravoj strani i da imate pravo da vređate i napadate one koji ne misle kao vi? Šta je ovo? Srednji vek? Inkvizicija?"

Informer