13.08.2024.

13:52

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Hrvati opsednuti Srbima, sad prete Desingerici zatvorom! Hoće da ga pošalju na pet godina robije, razlog je bizaran (FOTO)

Dragomir Despić Desingerica iz dana u dan šokira svojim kontroverznim ponašanjem, a sada se našao na udaru javnosti u Hrvatskoj, koja želi da ga "strpa u zatvor", i to ni manje ni više, nego na pet godina.

Naime, reper se putem društvene mreže Instagram pohvalio kako uživa u Istri i jede prstace u jednom restoranu, što je bilo dovoljno da se protiv njega povede čitava hajka upravo zbog ovih školjki, koje je, kako navode tamošnji mediji, zakonom zabranjeno loviti.

Podsetimo, Dragomir Despić Desingerica poslednjih nedelja u centru je pažnje javnosti zbog svojih ekscentričnih nastupa, na kojima publici pljuje u usta, renda sir, te gnječi bananu po glavama. 

Brojne javne ličnosti osudile su ovo njegovo ponašanje, a oglasili su se i čelnici pojedinih opština, koji su istakli da neće tolerisati takvo ponašanje. Međutim, bilo je i onih, poput Jelene Karleuše, koji smatraju da reper nije taj koji bi trebalo da vaspitava bilo čiju decu, te da ona ne vidi problem u tome što on radi.