13.08.2024.

16:48

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Sramotno, bitno da su tu naše fine gospođice koje pevaju" Slađa se oglasila nakon što su kolege ponizile Đanija na slavlju olimpijaca!

Nakon što se folker Radiša Trajković Đani oglasio jutros, nakon slavlja u čast sportista, na kojem je, kako je napisao "ponižen" od strane kolega, jer nije stigao na red da izađe na binu, oglasila se njegova supruga Slađa.

Slađa je, kao i uvek, bez dlake na jeziku prokomentarisala situaciju koja je zadesila njenog supruga, koji je, kako kaže, s punim srcem otišao da ispoštuje naše sportiste.

Informer

 

- Nemam pojma zaista šta se dogodilo, nisam bila tamo, samo to što sam čula od Đanija. Đani je samo s punim srcem krenuo tamo da stigne među prvima, da ispoštuje stvarno sve naše sportiste od srca. Nefer, nekorektno i ne znam šta bih dodala. Okej je, ako ima 10 pevača i svi treba da pevaju, svi da ispoštuju, pa zna se na kraju neki red. Nisu došli da pevaju koncert i da se dokazuju ko kako peva, došli su da ispoštuju sve te ljude, da ih razvesele i zahvale se za doneto zlato, srebrno, nebitno. Ali, dobro, to smo mi!

Kako navodi Đanijeva supruga, ne zna da li je neko vodio red, ali jedino što zna da se njen suprug rano ujutru vratio vidno besan u stan.

Informer

 

- Ne znam da li je imao neko ko je vodio red tamo, ko i kad peva, samo znam ono što mi je Đani rekao, a pre nego što je otišao, samo mi je reko: "Ljubavi, evo žurim idem da ispoštujem sportiste, zvali su me, moja familija i moja braća. I znam da je jutros kada je došao, bio besan do zla Boga - rekla je ona za Telegraf i dodala:

- Nije on dete početnik da bi se otimao tamo za mikrofon, čekao je čovek svoj red, ali dobro, tu su naše fine gospođice koje pevaju, neka ih.

Informer

 

Đani je pravo iz Crne Gore sa nastupa došao da ispoštuje slavlje, pa je još sramotnije što nije ispoštovan.

- On je mrtav umoran došao pravac iz Crne Gore, sa nastupa, nije mu bilo teško. Sa zadovoljstvom je otišao i čekao red, nije on samo seo i latio se mikrofona. Sramotno, ali nema veze - rekla je Slađa.