13.08.2024.

17:43

Foto: Informer

Džet set

"Šta sam ja? Čistačica?" Đani otkrio šta se dešavalo u bekstejdžu na slavlju olimpijaca: "Mislio sam da ima ljudskosti"

Radiša Trajković Đani tokom prošle noći među prvima je stigao na proslavu srpskih olimpijaca u jednom prestoničkom lokalu u kom je trebalo da nastupa i razveseli uspešne sportiste koji su se iz Pariza vratili sa medaljama.

Informer

 

Ipak, Đani nije uspeo da dođe na red od svojih kolega, pa je u ranim jutarnjim časovima besno izleteo iz kluba, a tokom današnjeg dana izrazio je nezadovoljstvo.

Đani je otkrio šta se zapravo desilo i kako se sada oseća.

Informer

 

- Sve što sam želeo da kažem o tome napisao sam jutros. Znači, nije fer, šta je trebalo da uradim? Da u pevam u 7 ujutru? Šta sam ja tu, čistačica? A došao sam prvi, u 10 časova. Novak Đoković i ja smo prvi došli, niko nije bio od kolega, dakle prvi sam stigao - rekao je besno Đani za Kurir i nastavio:

Informer

 

- Ja sam seo normalno i kulturno i čekao sam svoj red, mislio sam da ima neke ljudskosti, ali kada sam video da nema ni ljudskosti ni ništa, ja sam oko pet ujutru ustao i došao kući i legao da spavam. Najiskrenije, bilo mi je baš krivo - kaže pevač koji se osvrnuo na to šta mu je još zasmetalo na sinoćnoj proslavi:

- Svi su me pitali: "Ajde Đani, kad ćeš da pevaš?", ja sam im rekao da čekam da završe kolege, jer nisam otišao tamo da otimam mikrofon i da se bijem na bini nego da veselim taj narod, te ljude, te dobre momke.