13.08.2024.

22:06

Foto: shutterstock/Informer/ata images

Džet set

"Đani je u pravu, nije fer da kao najstariji pevamo u pet ujutru" Željka Šašića kolege ispalile kao i Trajkovića: "Trebalo je da se napravi red"

Sinoć su srpski olimpijci proslavljali medalje, a na žurku su bili pozvani naši poznati pevači među kojima se našao i Željko Šašić. Međutim, ni on ni Radiša Trajković Đani nisu stigli da otpevaju nekoliko pesama našim sportistima.

Đani je svoj bes i frustraciju izrazio najpre putem Instagrama, a zatim je sve objasnio i medijima.

Željko se sada oglasio i otkrio nove detalje.

Informer

 

- Nema veze, nisam stigao da pevam, ali ja ne znam ni ko je to organizovao da to tako bude. Bilo je brdo opreme, muzičara, samo su se smenjivali - rekao je Željko, pa se nadovezao na Đanijevu izjavu da je ponižen jer je ostao do pet ujutru, a nije otpevao nijednu pesmu zbog kolega koje su, kako kaže, "održale 'koncert":

Informer

 

- Nije fer da, ako ga je neko zvao da peva, on i ja kao najstariji pevamo u pet ujutru. Meni se nije pevalo, bez obzira što su me zaustavljali tamo, ali se nisam ni na koga naljutio, jer sam došao juče sa puta. Došao sam da se latim mikrofona i to su očekivali od mene, ali nisam stigao. Kako je vreme teklo, bilo mi je svejedno što nisam stigao, ali da je Đani negde u pravu - jeste. Ako su ga zvali, čovek je hteo da ispoštuje, nije okej. Trebalo je da se napravi neki red, ali nismo znali ko je zadužen u onom metežu. Sve u svemu, bilo je super, stići ćemo sledeći put na red, kada osvoje zlato, onda Đani i ja držimo koncert (smeh) - rekao je Željko.

Podsetimo, Đani je među prvima stigao na žurku u "Nacionalnu klasu". Strpljivo je čekao svoj red, ali se na kraju nije latio mikrofona.

Informer

 

- Ja dođem u 22h i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju. Čekam da pevam... A velike zvezde od mojih kolega naravno održe koncert! A dogovor je bio da pevamo svi po par pasama! Otišao sam u 5, nisam otpevao nijednu pesmu! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer! Bio sam tu, al' ponižen - napisao je Đani.