14.08.2024.

10:01

Foto: Foto: Shutterstock, Zoran Sinko, ATA Images

Džet set

Sada je definitivno kraj?! Indi ostavila Zorana Marjanovića posle žestoke svađe, preko ovoga nije mogla da pređe!

Indi Aradinović i Zoran Marjanović kratko su zajedno, a kako se nisu odvajali jedno od drugog započeli su i zajednički život. Domaći mediji pišu da je njihova kratka romansa definitivno okončana posle jedne burne svađe, a pevačica se vratila u svoj stan. Sa Zoranom je odlučila da ostane u korektnim odnosima zbog poslovne saradnje, jer su počeli da rade na albumu, koji se polako privodi kraju.

Informer

 

Glavni razlog raskida bile su burne i česte svađe, a Zoran je sve češće pokazivao ljubomoru, što je Indi veoma smetalo.

- Oni su funkcionisali super i ta veza im nije trebala, jer su bili odlični kao poslovni partneri. Mislim da su se malo zaneli i pogubili. Počeli su da se svađaju, baš svakodnevno su imali neke čarke. Zoran je bio malo ljubomoran i smetalo mu je što Indi stalno dobija neke poruke na Instagramu, tako da je i oko toga bilo rasprava. On joj je nedavno rekao da će kupiti verenički prsten i ona je to očekivala, ali je onda on počeo da se pravi lud i Indi je shvatila da se vrlo verovatno uplašio i predomislio. Seli su jedan dan nakon svađe i dogovorili da se raziđu - ispričao je izvor blizak pevačici za Star.

Informer

 

O raskidu Aradinovićeve i Marjanovića šuškalo se i nedavno, a pevačica se tada oglasila i potvrdila da su se posvađali, ali da su se već posle nekoliko dana pomirili.

- Istina je, mi tri-četiri dana nismo bili zajedno, ali smo se u međuvremenu pomirili. Sporečkali smo se oko pesme, oko aranžmana. Sada smo zajedno, evo probudili smo se, pijemo kafu i krećemo put studija da preuzmemo konačno pesmu. Nadam se da se nećemo više oko pesama svađati - ispričala je tada Indi za Telegraf.

Da li će se i ovoga put pomiriti ili je sada definitivno kraj vreme će pšokazati.