14.08.2024.

12:11

Foto: Ataimages/Printscreen/Instagram/jeremicjovana

Džet set

(VIDEO/FOTO) Spremna za let u svemir! Jovana Jeremić obukla astronautsko odelo i usijala društvene mreže!

Jovana Jeremić, za potrebe snimanja novih džinglova, napravila je brojne transformacije. Voditeljka "Vikend jutra" fotogafisala se u ulozi mnogih istorijskih ličnosti: Njegoša, carice Milice, Živojina Mišića, Merlin Monro, Džeki Kenedi, Hudinija, a sada je otišla korak dalje.

Informer

 

Naime, Jovana je posle planete, rešila da osvoji i kosmos, pa je specijalno za ovu priliku pozirala u astronautskom odelu. To nije bio nimalo lak podvig s obzirom na debljinu odela i temperaturom koja ovih dana dostiže i 40 četrdeset stepeni Celzijusa. Jovana je zavojem zaštitila privremenu tetovažu škorpije koja poslednjih dana krasi njen dekolte.

- Napolju je 350 stepeni sa ovim izlazimo na 850 stepeni i posle kažu, lako je biti Jovana. Da je Jovana Jeremić biti lako, Jovana bi bio svako. Zato je ona jedna! Oblačim ovo svemirsko odelo i letim u svemir! Sve sam u životu probala, osim letenja u svemir. Kad može Željko Mitrović, što ne bih mogla ja, kao njegov verni sledbenik. Dajte bocu kiseonika - poručila je Jovana dok se spremala za najnoviji poduhvat.