14.08.2024.

14:31

Foto: PR DC

Džet set

Željko Mitrović šokirao novom objavom! Vlasnik Pinka pazario primerak stariji od hiljadu godina - evo o čemu je reč! (VIDEO)

Željko Mitrović baškario se na Azurnoj obali, a sada je pokazao da je tokom odmora uživao i u šopingu. I to ne bi bilo ništa neobično da Mitrović nije pazario jedno od najstarijih stabala masline u Evropi.

Informer

 

Vlasnik Pinka na svom Instagram profilu objavio je snimak iz Italije i pokazao šta je nabavio za dvorište "Hrama Svetog Žeksa".

- Zvanično najstarije drvo u Evropi, ova maslina stara 1044 godine, koja se trenutno nalazi u Italiji, od juče je i zvanično postala vlasništvo Željka Mitrovića. Ovako zvuči vest objavljena na specijalizovanim portalima koji se bave "biljnim svetom". Drvo će biti transportovano specijalnim transportom i presađeno u dvorište "Hrama Svetog Žeksa" pored stotinak drugih stabala koja su već stigla sa različitih krajeva sveta! E sad pitanje, ko je u Evropi investirao više kao privatno lice u biljni svet i zeleni eko sistem, tačan odgovor je "Niko" - napisao je Mitrović i dodao da će za strane i domaće turiste biti dozvoljeno slikanje Žeksovog drveta, kako je nazvao maslinu.

Mnogi su mu čestitali na ideji i izrazili nestrpljivost da što pre vide "Hram Svetog Žeksa", a bilo je i urnebesnih komentara.