14.08.2024.

17:11

Foto: profimedia

Džet set

Novak Đoković je od njega imao zahtev, tražio mu je i broj na proslavi: Muzičar otkrio detalje susreta sa velikanom tenisa

Mirko Kodić slavio je uspeh srpskih olimpijaca na balkonu Starog dvora u Beogradu, 12. avgusta, rame uz rame sa našim sportistima. Harmonikaš je, tom prilikom, upoznao najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, što je ostavilo poseban utisak na njega, o čemu je sada detaljnije progovorio.

Novak je predivan dečko, jako komunikativan. Rekao mi je: "Legendo, drago mi je što mogu da te upoznam". Rekao sam da je meni još draže što mogu njega da upoznam. Razmenili smo po neku reč i brojeve telefona. Pitao me je da li može da me pozove kad ima neku privatnu proslavu. Rekao sam mu - uvek za takvog velikana!

Informer

 

Kodić je otkrio da ga je na prijemu sačekalo iznenađenje.

Pozdravio sam se i sa Ivanom Španović, ona je pametna, fina i lepa devojka. Družio sam sam se i sa Zoranom Arunović i Damirom Mikecom, a najviše vremena sam provodio sa Noletom i Bogdanovićem. Bogi je takav dečko! On je božiji dar. U stvari, kad sam ušao u salu s namerom da upoznam ja njih, oni su me dočekali aplauzom. Vikali su: "Legendo naša". Baš sam se iznenadio koliko su želili da se fotografišu sa mnom, normalno i ja sa njima. Oni su za mene ponos Srbije! To je bilo nešto uzajamno, susret ponosa Srbije, s obzirom na to da sam ove godine dobio Orden Republike Srbije, zlatnu medalju.

Informer

 

Mirko ističe da mu je čast što je u tako važnom trenutku bio uz sportiste.

- Nikada nisam svirao harmoniku samo zbog para. Imam mnogo međunarodnih priznanja, ali i priznanja iz Srbije. Na raznim festivalima u inostranstvu predstavljam svoju zemlju, tako da smo se sreli na jednom divnom mestu. Kako pišu ljudi, ono što je Đoković u svetu tenisa, ja sam u svetu muzike, a meni to godi da čujem u ovim godinama - izjavio je Mirko Kodić za Telegraf.rs.