14.08.2024.

19:21

Foto: Foto: Aleksadar Jovanovic Cile

Džet set

"Mislila sam da ću dan provesti u pidžami!" Tanja Savić pevala olimpijcima, za žurku saznala iznenada: "Poziv je stigao nenadano!"

Tanja Savić pevala je na proslavi srpskih olimpijaca, čemu se, kako je istakla, nije nadala. Pevačica je kazala da je verovala u pobedu naših sportista, iako nije imala vremena da prati sve utakmice na Olimpijskim igrama u Parizu.

- Baš sam iznenađena, pre svega jer sam želela celi dan da provedem u pidžami, putovala sam juče devet sati iz Hrvatske. Poziv je stigao nekoliko sati pre žurke i bila sam iznenađena, ali mi je jako drago da su me pozvali, kako ovo odbiti - rekla je po dolasku u beogradski restoran Tanja, i dodala:

Informer

 

- Nisam nažalost puno pratila Olimpijadu jer sam radila, pa nisam imala vremena. Ljudi oko mene su se nervirali, ja i nisam, jer sam znala da će pobediti. Naši najbolji su najbolji i to je to - istakla je Tanja za medije, među kojima je bila i ekipa Informera.

Informer

 

Podsetimo, Radiša Trajković Đani izrazio je nezadovoljstvo što, iako je među prvima došao na proslavu, nije uspeo da zapeva srpskim sportistima, te je oko pet sati ujutru otišao razočaran, ali i ponižen.