14.08.2024.

18:21

Foto: Novak Đurović

Džet set

Danas je osuđena na robiju zbog krađe 22 miliona! Naša manekenka bila velika zavodnica, evo koliko se promenila nakon svega (FOTO)

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je danas, 14. avgusta, oslobađajuću presudu koju je Viši sud izrekao Katarini Rebrači, optuženoj za zloupotrebe sa novcem namenjenim prevenciji raka dojke, te joj je određena kazna od dve godine i 10 meseci zatvora, a na odluku je dozvoljena žalba u trećem stepenu.

Manekenka je, prisetimo se, bila uhapšena 2010. godine, kada su prvi put osvanule informacije da je preko svoje fondacije proneverila 22 miliona dinara, namenjenih za humanitarnu pomoć.

Informer

 

Inače, Rebrača je jedna od najpoznatijih naših manekenki, a zahvaljujući raskošnoj lepoti smatrana je jednom od najlepših Srpkinja. Važila je za pravu zavodnicu, a nakon karijere modela, radila je i kao voditeljka i glumica, da bi naposletku osnovala svoju humanitarnu fondaciju.

Katarinin otac bio je hokejaš Nikola Rebrača, a u Njujorku je živela do pete godine, da bi se potom preselila u Beograd.

Šest godina kasnije, sa majkom Sandrinom, čije je pravo ime Spomenka Bogunović, prešla je u Los Anđeles, a potom i u "veliku jabuku", gde je započela manekensku karijeru. U Beograd se vratila 2000. godine.

Poznata brineta danas ima 51 godinu, izgleda skroz drugačije i malo ko bi je prepoznao.