14.08.2024.

22:02

Foto: profimedia

Džet set

Vlahovićeva devojka objavila sliku sa fudbalerom, njena lepota pleni: "Golupčići" gore od ljubavi, osmesi sve govore (FOTO)

Dušan Vlahović uživa u romansi sa prelepom brinetom, Vanjom Bogdanović. Emotivni partneri svoju vezu prestali su da kriju od javnosti, a nedavno su se zajedno provodili u Parizu, na slavlju Novaka Đokovića povodom osvojene zlatne medalje na Olimpijskim igrama.

Vanja je, prisetimo se, rodom iz Beograda, dok se sa golgeterom, navodili su mediji, poznaje ceo život. Ljubav se među njima rodila nakon dugogodišnjeg prijateljstva, a čak se i, priča se, njihovi roditelji druže.

S tim u vezi, na Instagram profilu našeg fudbalera danas su osvanule nove fotografije na kojima pozira u zagrljaju svoje lepše polovine. Tom prilikom, osmesi otkrivaju koliko su "golupčići" zaljubljeni, a Vanjina lepota je uistinu nestvarna. 

Vanja je blistala u beloj, polu-providnoj haljini sa ružom oko vrata, dok je Dušan nosio belu majicu i krem sako.

Podsetimo, paparaco Informera nedavno je "uhvatio" devojku Dušana Vlahovića, Vanju Bogdanović, u jednom luksuznom prestoničkom restoranu. Ona je, tom prilikom, decentno obučena uživala u večeri sa prijateljicama, ne obazirući se na znatiželjne poglede okoline.