15.08.2024.

07:36

Foto: ATA Images

Džet set

"Pleo je mrežu oko mene još pre tri godine!" Jovana Jeremić otkrila sve o početku romanse sa Draganom: "Spolja je led, a unutra se krije vulkan"

Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, a voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa ne propušta ni jednu priliku da istakne koliko je zaljubljena u svog partnera. Nedavno mu je za 48. rođendan uputila specijalnu čestitku u kojoj je navela 48 razloga zašto ga voli, a sada je otkrila kako su se sreli i kako je počela njihova romansa.

Informer

 

- Neke susrete duše ugovore pre nego što se sretnu. Pre 3 godine, 2021. moj lav je već počeo da plete mrežu oko lavice... Kad nismo ni slutili da ćemo biti zajedno. Ja njega nisam poznavala. Prišao mi je čovek na rođenju šestog deteta Dragana J. Vučićevića da me pozdravi i slika se sa mnom. Posle dve godine, Bog nas je spojio na samo njemu znan način. Prvo kroz bozićnu emisiju, dukat i Draganovu želju da u 2023. da sretnem večnu ljubav - počela je Jovana, pa nastavila:

- Onda smo se posle šest meseci sreli na rođendanu Vučićevića, gde sam ja njega primetila jer je bio prezgodan, a sam. Gledao je samo u čašu sa vinom i potpuno nije bio prisutan u sali. Ja sam uvek volela povučene muškarce. Mirne, a moćne u svojoj mirnoći. Da ih ništa ne interesuje, samo na prvi pogled, ali u stvari unutra se krije vulkan, a spolja su led. Bio je odsutan i nije želeo ni sa kim da razgovara. U svojim mislima. Tada sam pomislila u sebi da ja moram da dođem do ovog muškarca. Otisla sam posle rođendana kod Vučka i tražila da zove "zgodnog baju koji nije j.... živu silu oko njega" da ga pitamo kad je rođen... Kad je rekao lav, sve ostalo je istorija - napisala je voditeljka na svom Instagramu.

Informer

 

Voditeljka je priznala i da je ona napravila prvi korak.

- Ja sam ga zvala na večeru. Rekao je da ne može to veče jer igra tenis, već da može u četvrtak. Tako je i bilo. Ostalo je istorija... - zaključila je Jeremićka.