15.08.2024.

11:37

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile, ATA Images

Džet set

Prija hitno prekinula koncert! Pevačica morala da napravi pauzu, a onda se obratila svekrvi (FOTO/VIDEO)

Aleksandra Prijović održala je sinoć koncert u Vrnjačkoj Banji, a ubrzo nakon što je zapevala morala je da prekine nastup kako bi se obratila publici i objasnila zašto je sve kasnilo.

- Izvinite što kasnimo, nije do nas, napravila se velika guzva ispred - rekla je pevačica okupljenima.

Pre nego što je Prija počela da peva, jednoj devojci u publici se slošilo, a pevačica je hitno reagovala i zatražila da joj se pomogne.

- Jel postoji neko ovde ko može da pomogne, evo ja ću da siđem ako treba! - brzo je reagovala pevačica i zamolila obezbeđenje da izvedu devojku kojoj se slošilo zbog vrućine.

Oduševljena masa sve vreme je skandirala "Prijo, mi te volimo", a  pevačica se u jednom momentu obratila majci Filipa Živojinovića kako bi je pozdravila. Aleksandra joj se još jednom zahvalila što je rodila njenog supruga i pozdravila Filipovog brata i sestru, ali i ljude koji su došli čak iz Kanade da je slušaju. 

Aleksandru na koncertima uvek prati suprug Filip Živojinović, koji joj je glavni producent, ali i tekstopisac i kompozitor. Oni važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a Prija je svojevremeno ispričala kako je njihova ljubav krenula.

- Ne sećam se gde smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja - ispričala je Aleksandra jednom prilikom.