15.08.2024.

14:13

Foto: printscreen

Džet set

"Ne znam ko mi je prvi dao kokain..." Pevačica prošla kroz pakao poroka, a jednu stvar sebi nikada neće moći da oprosti!

Zorica Erić, pobednica takmičenja "Nikad nije kasno", imala je burnu prošlost o kojoj je više puta govorila, a nedavno se prisetila pakla kroz koji je prošla zbog konzumiranja narkotika.

- Ne znam zašto sam počela da se drogiram. Valjda zato što sam želela da probam, kao što uglavnom svi počinju. Probala sam… Verovatno sam u tim momentima bila izuzetno isfrustrirana žena - priča pevačica i dodaje:

Informer

 

- Počela sam da se drogiram pre nekih 11-12 godina… Tada sam prvi put probala, ne znam ko mi je dao… Prvo i jedino što sam probala je kokain. U tom momentu sve pada u vodu, moj integritet je potpuno uništen. Ja da sam u tim momentima mislila na svoju decu, nikada tako nešto ne bih ni uradila - ispričala je sa knedlom u grlu Zorica Erić u emisiji "Pretres" na Hype TV.

Informer

 

Kako je istakla mešala je drogu sa alkoholom, a posle "skidanja" život joj je mnogo lepši. Govorila je javno o tome kako bi pružila primer, ali smatra da ništa što je rekla nije shvaćeno na pravi način, već je zbog soje iskrenosti i otvorenosti nailazila na osudu.